Mirjana Draganić

Rođena u Beogradu, osnovno i srednje obrazovanje završila u Novom Sadu, gde i živi. Posle toga upisuje Poljoprivredni Fakultet u Novom Sadu i postaje diplomirani inženjer voćarstva i vinogradarstva. Uporedo, na drugoj godini fakulteta, upisuje osnovnu muzičku školu „Isidor Bajić“, vokalni odsek.

Završetak osnovne muzičke škole je značio i kraj njenog muzičkog formalnog obrazovanja. Bila je član crkvenog hora Sveti Georgije šest godina. 2000-te godine osniva bend Milaćopezo u kome je glavni vokal do danas. Od 2008 do 2013 godine bila je prateći vokal Sergeja Ćetkovića. Saradnja sa Peđom Vraneševićem je ostvarena u slet operi “Nema Zemlja” gde je glavni ženski vokal.

 

Nastavi sa čitanjem

Lazar Novkov

Formalno muzički edukovan u svom radu prepušta se raznovrsnim muzičkim žanrovima, negujući muzičke sastave koji prolongiraju  bluz-džez, latin soul, world i eksperimentalnu muziku. 

Nastavi sa čitanjem

Darko Matić

Darko Matić je novosadski basista, gitarista, kompozitor i tekstopisac. Učesnik je brojnih projekata kao studijski muzičar i aranžer. Osnivač je benda Plavi Maks i vođa projekta Plavi somot. Od 2014. godine koautor, gitarista i pevač u grupi Radio progres.

Nastavi sa čitanjem

Zoran Tegeltija

Odrastao u Novom Sadu i poznat je u krugu kreativaca. Oduvek je imao veliko interesovanje i ljubav prema muzici i svim tipovima umetnosti. 

Nastavi sa čitanjem

Predrag Đurić Tica

Predrag Đurić Tica, rođ.16.02.1975 Novi Sad., prof.fizičkog vaspitanja diplomirani organizator sportske rekreacije,Instruktor ABRSM za jugoistočnu Evropu, osnivač udruženja KREATIVNI M KUTAK edukativni muzički kutak za ljubitelje muzike. 

Nastavi sa čitanjem